Αξιολογήστε μας στο Google

Εφόσον πετύχατε τον στόχο σας και περάσατε και την τελευταία σας εξέταση, θα ήταν πολύ χρήσιμο για εμάς αλλά και για τους μελλοντικούς μας μαθητές, να καταχωρούσατε μια αξιολόγηση στο Google. Θα σας πάρει ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Αξιολόγηση

Συχνές Ερωτήσεις

Τι περιλαμβάνουν οι τιμές που έχετε στο site σας; Υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις;

Όλες οι τιμές που βλέπετε στο site είναι τελικές. Περιλαμβάνουν τα πάντα (μαθήματα, τεστ, εξετάσεις) μέχρι και την έκδοση του πιστοποιητικού σας. Δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση. Η εγγραφή είναι δωρεάν.

Σε πόσο χρόνο μπορώ να πάρω πιστοποίηση για τις 3 ενότητες;

Εαν είστε αρχάριος/α θα χρειαστείτε περίπου στον 1,5 μήνα με δια ζώσης μαθήματα ή 1 μήνα με εξ' αποστάσεως μαθήματα.

Εάν έχετε γνώσεις πάνω στα αντικείμενα θα χρειαστείτε λιγότερο χρόνο.

Σε πόσο χρόνο μπορώ να πάρω πιστοποίηση για τις 6 ενότητες;

Εαν είστε αρχάριος/α θα χρειαστείτε περίπου στους 3 μήνες με δια ζώσης μαθήματα ή 2 μήνες με εξ' αποστάσεως μαθήματα.

Εάν έχετε γνώσεις πάνω στα αντικείμενα θα χρειαστείτε λιγότερο χρόνο.

Κάθε πότε θα έρχομαι στη σχολή για μάθημα;

Τα δια ζώσης μαθήματα γίνονται από 2 έως και 5 φορές την εβδομάδα από Δευτέρα έως Παρασκευή ανάλογα με το πρόγραμμα σας. Έχουμε πρωινά (10-12 ή 12-2) μεσημεριανά (3-5) και απογευνατινά (5-7 ή 7-9) μαθήματα.

Τα μαθήματα εξ' αποστάσεως γίνονται συγκεκριμένες ώρες;

Όχι. Στα εξ' αποστάσεως μαθήματα μπορείτε να κάνετε μάθημα όποια ώρα επιθυμείτε, ακόμα και αργά το βράδυ ή τα Σαββατοκύριακα.

Έχω ωράριο με βάρδιες στην δουλειά μου. Μπορώ να ξεκινήσω μαθήματα;

Φυσικά. Το πρόγραμμα των μαθημάτων το προσαρμόζουμε στις ανάγκες σας. Ανάλογα με τις βάρδιες σας μπορείτε να αλλάζετε το ωράριο των μαθημάτων από πρωί σε απόγευμα ή από απόγευμα σε πρωί.

Που θα πάω για να δώσω εξετάσεις; Κάθε πότε δίνω;

Εξετάσεις δίνετε σε εμάς, στον χώρο της σχολής μας. Είμαστε πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο. Εξετάσεις διενεργούνται κάθε Σάββατο, οπότε όταν ολοκληρώνετε μια ενότητα  δίνετε και την αντίστοιχη εξέταση.

Είναι εύκολες οι εξετάσεις; Υπάρχει περίπτωση να κοπώ;

Το επίπεδο δυσκολίας των εξετάσεων μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε "Μέτριο" Δεν είναι ούτε "Εύκολες" ούτε "Δύσκολες" οι εξετάσεις. Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά έπειτα από 20+ χρόνια εμπειρίας είναι πως αν έχετε παρακολουθήσει σωστά τα μαθήματα μας και έχετε ολοκληρώσει την προετοιμασία σας τότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Σε πόσες μέρες εκδίδεται το πιστοποιητικό μου;

Από την ημέρα που θα περάσετε και την τελευταία ενότητα σε 3 εργάσιμες ημέρες έχετε το πιστοποιητικό στα χέρια σας.

Τα πιστοποιητικά πληροφορικής έχουν ημερομηνία λήξης;

Όχι. Όλα τα πιστοποιητικά πληροφορικής από όλους τους αναγνωρισμένους από το Ελληνικό Δημόσιο φορείς, ισχύουν εφ' όρου ζωής.

Τα πιστοποιητικά πληροφορικής χρειάζονται μετάφραση;

Όχι. Τα πιστοποιητικά πληροφορικής είναι δίγλωσσα. Αναγράφουν τα πάντα και στα Αγγλικά (λατινικά) και στα Ελληνικά.

Έχασα το πιστοποιητικό μου! Μπορεί να γίνει ​επανέκδοση;

Φυσικά. Μπορούμε να αναλάβουμε την επανέκδοση του πιστοποιητικού σας αρκεί να είναι από φορέα με τον οποίο συνεργαζόμαστε (ECDL, Unicert, Ucert, Globalcert)

Ποια είναι η εξεταστέα ύλη του ECDL; 

Στη σχολή μας θα διδαχθείτε σωστά όλα τα γνωστικά αντικείμενα που απαρτίζουν την ύλη για τις εξετάσεις πιστοποίησης. Αναλυτικά μπορείτε να δείτε την εξεταστέα ύλη ανά ενότητα επιλέγοντας τις παρακάτω υπερσυνδέσεις:

Word, Excel, Internet, Windows, PowerPoint, Access, Word Advanced, Excel Advanced, PowerPoint Advanced, Access Advanced, AutoCAD, Financial Excel

Σε ποιές εκδόσεις των Windows και του Office διεξάγονται τα μαθήματα και οι εξετάσεις;

Στη σχολή μας αναβαθμίσαμε τους υπολογιστές μας στις νεότερες εκδόσεις των προγραμμάτων που υποστηρίζονται από τους φορείς πιστοποίησης, ώστε το οι γνώσεις και το πιστοποιητικό που θα λάβετε να ανταποκρίνονται στα σύγχρονα δεδομένα της αγοράς εργασίας. Τα Μαθήματα και οι Εξετάσεις διεξάγονται σε Windows 10 και σε Office 2019.